Premtimet Zgjedhore dhe Progresi i Realizimit

Platforma QeverisjaTani.info mbledh premtimet zgjedhore kryesore të partive politike që janë në koalcion zgjedhor, si dhe ndjek progresin e adresimit dhe zbatimit të tyre në qeverisje. Fillo më poshtë